Újévi felhangolódás

– gyakorlat és beszélgetés –
időpont: 2017 január 7., szombat, 10:00 – 16:00 óra
helyszin: Varga tanya – „iskola”, Virt (Komáromtól 17km)
részvétel: tetszőleges adomány

A fény újjászületésekor, az új év kezdetével gyakran szeretnénk életünket is újrakezdeni, vagy legalább is néhány rossz szokásunktól megválni és néhány elhanyagolt jótulajdonságunkat feleleveníteni.

Az egésznapos program célja a testi – lelki megtisztulás és az elengedés. Közös gyakorlatok, vezetett meditációk, benső utazások és sok – sok beszélgetés tarkítja ezt a napot, amely az advaita szellemében áll. A programm előtt és után a Varga tanya gyönyörű környezetében sétákra is nyílik lehetőség.

Az advaitát “közvetlen ösvénynek”, vagy “legrövidebb útnak” is nevezik, ugyanis nem az éned fejlesztésére törekszik, hanem annak elengedésére. Ha el tudod engedni azt, amit a legfontosabbnak gondolsz, ami a legkedvesebb számodra – ha el tudod engedni az egyéniséged, akkor cserébe az egész univerzumot megkapod. Ha elengeded az éned, akkor az éned majd tökéletesen ellátja magát és önmagától a legtökéletesebbre fejleszti magát. Neked pedig semmi dolgod, csupán hogy éld és élvezd, amit a lét minden pillanatban eléd tár. A legnehezebb elfogadnunk, hogy nincs dolgunk a világon a puszta léten – a tiszta szereteten túl. Ez minden karma csírája, ez minden szenvedésünk oka.

Tudnivalók: Ez a nap a megtisztulásról és a szeretetről szól, ezért kérlek, hogy csak könnyű ételeket fogyassz ezen a napon. Ha hozol valami kis rágcsálnivalót a napra, hozzál egy picit többet, így megismerhetjük egymás rágcsáit, könnyű ételeit és örülhetünk együtt ennek a napnak! Gyere kényelmes ruhában, hozzál kérlek egy takarót magadnak és ha van, akkor jóga matracot is. (Korlátozott számban lesznek matracok) Kérlek tisztelj meg mindenkit azzal, hogy pontosan érkezel. A kezdés előtti órában bármikor lehet érkezni és számolj kérlek azzal, hogy Virt falutól még jó 10 perc autóval a tanya. Akinek nincs autója a facebook esemény üzönőfalán kereshet fuvart!

FONTOS: A részvételi szándékod kérlek jelezd személyes üzenetben! (e-Mail, facebook) Vagy telefonon, ez fontos, hogy megfelelően tudjunk készülni. Ha még nem tudod biztosra, hogy jössz-e vagy sem, ez esetben is küldjél kérlek egy rövid üzenetet.

e-Mail: attilae@gmail.com
facebook: » profilom
tel.: +421 948 079 282

» az esemény az facebookon

Várlak szeretettel!

szat csit ánandá,
Etil