A Lét Öröme…

A kisnyalkai major a szürke téli napokon a melegség és fény helyszíne. Visszaigazolják ezt mindazok a résztvevők, akik az elmúlt években velünk tartottak hidegben, melegben, esőben és napsütésben. Ebben a csodálatos erőtérben ugyanis életre szóló élmények, barátságok és felismerések születtek, melyek arra buzdítanak bennünket, hogy újra és újra nyissuk meg magunkat és adjuk meg ezt a lehetőséget minél több jóginak. A jógi ebben az értelmezésben nem más, mint az az isteni lény, spirituális kereső, aki a felbecsülhetetlen emberi lét tapasztalását a Forrás felé kívánja terelni.
‘A Lét Öröme’ egy szakrális állomás lehet azon az ösvényen, melyet mindenkinek magának kell kitaposnia, miközben épp itt, hasonló beállítottságú emberekkel egy térben, szembesülünk azzal, hogy egyáltalán nem vagyunk egyedül.

A hosszú hétvége programja követi ugyan az előző elvonulások mintáját, mégis a visszajelzések és megfigyelések alapján egy letisztultabb változatot kínálunk most Etillel és Árpival. Az egyik fő különbség ezúttal az ájurvédikus főzőcske tanfolyam lesz, mely a jóga órák, meditációk, közös mantrázások és beszélgetések mellett szerves részét képezi majd az elvonulásnak – persze nem kötelező, ahogy semmi sem kötelező ezen a hétvégén. Elvégre a lét örömére, könnyedségére próbálunk ráérezni…

Hamarosan bővülnek a részletek, addig is kérünk,
jelezd részvételi szándékodat legkésőbb november 18-ig
(Amennyiben a csütörtöki kezdést nem tudod megoldani, természetesen csatlakozhatsz hozzánk pénteken is.)

  • Részvételi dij: 108€/ fő (csütörtöki kezdéssel)
    98€/ fő (pénteki kezdéssel)
  • Az ár tartalmazza a szállást, napi 3x vegetariánus étkezést, és a hétvége változatos programját!

Szeretettel várunk!

Kata, Attila, Árpi

Érdeklődni és jelentkezni itt lehet:
Attila: 
attilae@gmail.com
Kata: yogawithkata@gmail.com  / Tel: +421 904 422984

» esemény a facebook-on

» néhány gondolat

» egy régebbi beszélgetés Etil és Árpival