A csakráink működése és tisztítása

– tanfolyam –
időpont:  vasárnap, 2016 okt. 16. 9:00 – 16:00 óra
helyszin: Varga tanya, iskolaépület, Virt (Komáromtól 17km)
részvételi díj: 40,- Euro

Aa csakrák nem pusztán a testünkben elhelyezkedő erőpontok, hanem egyben az egész életünket átszövő témakörök. Ezek a témakörök megvalósításra törekednek bennük, viszont nem ritkán konfliktusba kerülnek egymással, mivel az egyes életterületek az életünk célját is egymástól eltérő módon szemléltetik. Míg a gyökércsakrában az anyagi létben való biztonság és az ehhez tartozó célok és félelmek dolgoznak bennünk, addig a szívcsakrában már az adakozás és a szeret érvényesül, ezalatt a koronacsakrában megnyilatkozik a puszta tevékenységektől mentes lét. Gyakran ezek az eltérő érvényesülési szándékok állnak harcban, nem kis töprengést, gyakran döntésképtelenséget és ezáltal szenvedést okozva.

Tavaly „Lépcsők magasabb énünkhöz” címen tartottam több helyszínen egynapos tanfolyamokat. Ezeken megismerkedhettünk a Test-Lélek-Szellem, Csakrák, Tarot és az állatövi jegyek rendszereivel. Most itt az idő, hogy elmélyedjünk az egyes rendszerekben és megnézzük, hogy egy-egy területet kiaknázva, hogyan rendezhetjük életterületeinket és miképpen valósulhat meg legmagasabb énünk.

A tanfolyam során áttekintést nyerünk a csakrák működéséről és egymásrahatásáról az életünkben, valamint megérthetjük ebből származó benső konfliktusainkat. Lépcsőröl lépcsőre haladva megértjük, átéljük és megtisztítjuk a csakráinkhoz kötődő életterületeinket. Gyakorlatokban és meditációk által felébresszük a csakráinkban szunnyadó erőt.

szeretettel,
Etil

érdeklődni és jelentkezni lehet:

villanyposta: attilae@gmail.com
facebook: » profilom
telefon:  +421 948 079 282

kapcsolódó tartalmak:

» az esemény a facebookon
» előadás felvétel a csakrákról